Gary Chapman îşi lansează la Bookfest volumul „Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediţia pentru bărbaţi”

mai 24th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 27 mai 2011, ora 16:00, la cafeneaua literară Lavazza (Pavilion C5, Romexpo), va avea loc conferinţa de presă prilejuită de lansarea volumului volumului Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediţia pentru bărbaţi. Cum să-i arăţi partenerei că eşti implicat trup şi suflet în relaţie” de Gary Chapman, Editura Curtea Veche. Volumul va fi lansat de la ora 18:00, la standul editurii Curtea Veche din cadrul Târgului de carte Bookfest (Pavilionul 14).

Bestseller internațional, volumul “Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediția pentru bărbați. Cum să-i arăți partenerei că ești implicat trup și suflet în relație” a fost tradus  în aproape 40 de limbi și vândut în peste 2 milioane și jumătate de exemplare, după ce a ocupat numărul 1 în topul New York Times. Cartea este o versiune adăugită a celebrei cărți „Cele cinci limbaje ale iubirii”, scrisă de același autor.

Volumul se adresează bărbaților căsătoriți sau implicați într-o relație și oferă sfaturi pertinente pentru rezolvarea problemelor de cuplu. Oamenii își exprimă dragostea în mod diferit, iar dr. Gary Chapman spune că există cinci limbaje ale iubirii bărbaților: timpul petrecut alături de femeia iubită, declarațiile, darurile, serviciile oferite și contactul fizic. Pentru o relație sănătoasă, este important să descoperiți propriul limbaj de iubire, dar și pe cel al partenerei.

Gary Chapman este un autor de succes și un consilier matrimonial renumit pentru conferințele lui pe probleme familiale, organizate peste tot în lume. Bazându-se pe experiența sa de peste 30 de ani în domeniu, a scris 30 de cărţi destinate problemelor de cuplu, printre care „Cele cinci limbaje ale iubirii. Cum să-ți exprimi față de partener implicarea trup și suflet” (Curtea Veche Publishing, 2008), „Iubirea ca un mod de viață” (Curtea Veche Publishing, 2010),”Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor” (Curtea Veche Publishing, 2011), toate aceste titluri numărându-se printre cele mai bine vândute cărți de literatură non-fiction ale editurii Curtea Veche din ultimii ani.

Număr de vizualizări :1571


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro