“Templul” de Matthew Reilly, un autor apreciat în SUA şi Australia

apr. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO a apărut volumul Templul” de Matthew Reilly, în traducerea Cristinei Popa. Cărţile lui Reilly au fost vândute în 8 milioane de exemplare în 20 de ţări.

Acum patru secole, un idol preţios a fost ascuns în junglele din Peru. Pentru poporul incaş, acesta este în continuare simbolul suprem al spiritului lor. Pentru William Race, un lingvist american recrutat de Armata SUA pentru a descifra indiciile localizării sale, e simbolul suprem al apocalipsei. Sculptat dintr-o piatră rară ce nu se găseşte pe Pământ, idolul posedă elemente mai distructive decât orice bombă nucleară – are potenţialul de a nimici întreaga planetă. Ajuns pe mâinile cui nu trebuie, ar putea marca sfârşitul speciei umane. Şi cine posedă idolul posedă şi obscura – dar catastrofala – putere a zeilor… Aflaţi acum la poalele Anzilor, membrii echipei lui

Race au ajuns – dar nu sunt singuri. Şi în curând vor afla că, pentru a pătrunde în templul idolului, trebuie să încalce întâia regulă a supravieţuirii. Fiindcă unele comori sunt menite să rămână îngropate… şi există forţe gata să ucidă pentru a le apăra.

Matthew Reilly s-a născut la Sydney în 1974 şi a studiat Dreptul la Univeristatea din New South Wales. În afară de cele 11 romane, a scris scenarii de film şi aticole în reviste. Cel de-al doilea şi cel de-al treilea thriller al său –Staţia polară şi Templul – au devenit bestsellere în Australia natală şi s-au bucurat de un extraordinar succes şi pe plan internaţional. Autorul locuieşte în Sydney.

Număr de vizualizări :1833


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro