“Despre spiritualitate cu Ovidiu Dragoş Argeşanu” de Oana Pustiu

apr. 28th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 29 aprilie 2011, ora 19:00, la Librăria Alexandria din Arena Mall Bacău se va lansa volumul “Despre spiritualitate cu Ovidiu Dragoş Argeşanu” de Oana Pustiu, Editura Pro Dao, 2011.

“O scurtă introducere în lumea spirituală, o lume plină de mistere pentru unii oamenii şi, din păcate, inexistentă pentru marea lor majoritate, concepută să acopere o parte din întrebările voastre.

În mare parte, întrebările au fost culese din seminariile, conferinţele şi unele din emisiunile la care a participat dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu. Şi pe această cale vreau să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la culegerea unor întrebări pe care le veţi găsi în paginile următoare. Poate cartea nu acoperă numeroasele întrebări care apar de-a lungul propriei evoluţii spirituale, dar are avantajul că este perfectibilă.

Şi nu în ultimul rând, ea urmăreşte să dea posibilitatea oamenilor să înţeleagă şi să pătrundă cunoştinţele deja dobândite despre spiritualitate.

Sper ca prin această carte să vă găsiţi unele dintre răspunsuri şi sper să vă ajute în evoluţia spirituală şi să vă îndrume paşii pe drumul vostru spiritual.”, a scris Oana Pustiu.

Număr de vizualizări :2281


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro