Scriitorul Petru Popescu, în dialog cu publicul ploieştean

mart. 21st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 22 martie 2011, ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, scriitorul Petru Popescu se va întâlni cu publicul ploieştean şi va dialoga cu el. La eveniment vor lua parte prof. Nicolae Boaru, director al Bibliotecii Judeţene Ploieşti şi Grigore Arsene, director General al Editurii Curtea Veche. Cele mai recente romane ale scriitorului sunt: „Dulce ca mierea e glonţul patriei”, „Supleantul”, „Fata din Nazaret” şi „Prins”, publicate la Editura Curtea Veche.

Evenimentul este realizat cu prilejul aniversării a 90 de ani de existenţă a Bibliotecii Judeţene „Nicolae Iorga” Ploieşti, în cadrul unui şir de manifestări deosebite ce vin să celebreze implicarea bibliotecii în dezvoltarea culturală a oraşului. Printre acestea se numără şi Festivitatea de deschidere ce a avut loc luni, 21 martie 2011, ora 11.00, în Sala Europa a Palatului Administrativ (Casa Albă), în cadrul căreia a luat cuvântul şi scriitorul Petru Popescu.

Editura Curtea Veche a avut onoarea de a publica, în ultimii doi ani, patru volume ale autorului Petru Popescu. „Supleantul” rămâne unul dintre cele mai bine vândute romane publicate de editură în ultima perioadă.

Număr de vizualizări :1675


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro