O nouă ediţie de cenaclu a Clubului Astra: invitată Camelia Silea

feb. 3rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 7 februarie 2011, ora 18 :00, în Sala de consiliu a Bibliotecii Judeţene ASTRA din Sibiu (Corpul B, et. I), va avea loc şedinţa lunară de cenaclu a Clubului ASTRA. Va citi Camelia Silea (poezie). Discuţiile vor fi moderate de Mihai Curtean.

Clubul ASTRA este cenaclul literar al Filialei Sibiu a Uniunii Scriitorilor din România, organizat cu susţinerea Bibliotecii ASTRA şi a Editurii A.T.U. din Sibiu. Întâlnirile au loc în prima zi de luni din fiecare lună. Toţi cei interesaţi de literatură sunt aşteptaţi la cenaclu, unde îşi pot expune părerile cu privire la textele prezentate.

Număr de vizualizări :1120


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro