Concursul de Comedie românească, ediţia a VI-a, 2011

feb. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Teatrul de Comedie lansează concursul de dramaturgie cu texte de comedie românească, ediţia a VI-a. Manuscrisele pot fi trimise până la data de 15 martie 2011, iar  câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti, festCO 2011”.Piesele pentru concurs, comedii inedite (care nu au mai fost publicate sau montate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic), vor fi trimise în trei exemplare pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, cod postal 030077, Bucureşti.

Piesele, tehnoredactate cu diacritice, având scris titlul dar fără menţionarea autorului, vor fi trimise într-un plic format A4 împreună cu un plic mai mic, sigilat, ce va avea scris în exterior titlul piesei, iar în interior datele de identificare ale autorului.

Manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.

Număr de vizualizări :1411


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro