“Primele tale propoziţii. Dicţionar englez-român cu ilustraţii” de Armelle Modéré

feb. 7th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Corint a apărut volumul “Primele tale propoziţii. Dicţionar englez-român cu ilustraţii” de Armelle Modéré, în traducerea Andreei-Maria Popescu. Cartea este un instrument ideal pentru copiii care încep să înveţe limba engleză, atât la şcoală, cât şi acasă.

Copiii care vor deschide această carte pot învăţa mai mult decât simple cuvinte într-o limbă străină. Ei vor putea să recunoască, să înţeleagă şi să reproducă propoziţii întregi.

Dicţionarul îi învaţă pe copiii de vârstă preşcolară sau pe cei din primele clase cum să utilizeze cuvinte în diverse împrejurări, atât în limba engleză, cât şi în limba română. Structuraţi în funcţie de subiect, toţi termenii prezentaţi apar în contexte referitoare la activitatea de zi cu zi, astfel încât să fi e uşor de recunoscut. Propoziţiile-pereche – una în engleză, una în română – sunt însoţite de ilustraţii color atrăgătoare, care fac sensul mai accesibil şi învăţarea mai atractivă în ambele limbi.

Număr de vizualizări :1577


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro