“Cum să-ţi îmblânzeşti rebelul interior. Ghid pentru transformarea comportamentului de autosabotare” de Pauline Wallin

feb. 3rd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia “Psihologie practică”, a apărut volumul “Cum să-ţi îmblânzeşti rebelul interior. Ghid pentru transformarea comportamentului de autosabotare” de Pauline Wallin, în traducerea Smarandei Nistor.

„Ce mi-o fi venit să spun chestia asta?”, „Nu pot să cred că am mâncat atât de mult!”, „Unde mi-a fost capul?” — la un moment dat, cu toţii ne-am pus asemenea întrebări. Toţi am spus sau am făcut ceva ce am regretat mai târziu, chiar dacă noi știm întotdeauna cum este bine. Și foarte probabil că vom comite iar și iar aceeași greșeală. Motivul? Rebelul interior, care ne împinge spre conflicte cu noi înșine și cu ceilalţi.

„Această carte arată cu claritate cititorilor câteva dintre modurile în care se sabotează singuri și explică foarte clar cum pot modifica acest comportament de eșec.” (Albert Ellis)

Pauline Wallin este psiholog clinician cu practică privată, autoare a numeroase articole în ziare și reviste. A ajutat sute de persoane, cupluri, familii și oameni de afaceri să-și înţeleagă și modifice constructiv comportamentul de autosabotare.

Număr de vizualizări :1236


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro