Colecţia “Horror” a Editurii Dacia XXI, inaugurată de “Colecţionarul de degete” de Ioan Aniţaş

ian. 27th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dacia XXI, în colecţia “Horror”, a apărut volumul “Colecţionarul de degete” de Ioan Aniţaş. Volumul inaugurează seria “Horror” a Editurii Dacia XXI.

“Foarte populare, romanele cu tentă poliţistă, romanele horror ori thriller au publicul lor cititor, poate unul dintre cele mai fidele genului. Ioan Coriolan Aniţaş inaugurează o asemenea colecţie, cu un roman de mici dimensiuni, care sperăm că va satisface toate aşteptările iubitorilor de suspans, de enigme neelucidate, de acţiune în forţă, totul desfăşurându-se pe muchie de cuţit, cu dragoste şi moarte, cu iubire şi sânge, cunoscând o lume ciudată, uneori greu de înţeles, în care crima şi jaful pândesc la tot pasul. Ingredientele unei reţete de succes sunt folosirea lor într-un dozaj adecvat, ceea ce Ioan Coriolan Aniţaş suntem siguri că a reuşit să o facă.”, a scris Ion Vădan pe coperta a patra a volumului.

Număr de vizualizări :1270


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro