Artişti români, la galeria „Maurice Mathurin” din Franţa

ian. 23rd, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 24 ianuarie– 6 februarie 2011, la galeria „Maurice Mathurin” (Tours, Franţa) vor fi expuse lucrări ale artiştilor români care au fost invitaţi la atelierul de creaţie „Soleil de l’Est” în Franta, în anul 2010. Evenimentul este organizat de Asociaţia culturală internaţională „Soleil de l’Est” împreună cu Ville de Tours. Vernisajul are loc miercuri, 26 ianuarie 2011, ora 18:00, în prezenţa doamnei Colette Girard, primar adjunct la Tours, responsabilul activităţilor culturale, şi a doamnei Yvette Fulicea, ministru consilier la Ambasada României din Paris.

În cadrul vernisajului va avea loc o conferinţă privind noile orientări în pictura contemporană românească, susţinută de M. Gavaza,  vor fi prezentate o alocuţiune susţinută de doamna Girard, şi un mesaj din partea Ambasadei României la Paris, rostit de doamna Fulicea.

Expun artiştii: Dorin BABA, Călin BELOESCU, Dan CIOCA, Marian CONDRUZ, Gelu COSTEA, Carmen CRETZU-IACOB, Mirela IORDACHE, Robert KÖTELES, Costin NEAMŢU, Lisandru NEAMŢU, Christian PARASCHIV, Cristian SIDA.

Număr de vizualizări :1260


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro