“Conferinţele MNLR”, cu eminescologul Nicolae Georgescu

ian. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 ianuarie 2011, ora 14:00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române (Bdul. Dacia nr. 12, Bucureşti), are loc o nouă ediţie a “Conferinţelor MNLR”. Invitatul “Conferinţelor MNLR” este Nicolae Georgescu, care va susţine o conferinţă intitulată Aici România! Ora exactă: Eminescu”, urmată de discuţii cu publicul.

În deschidere va avea loc un concert de piant susţinut de elevi de la Liceul „Dinu Lipatti”, conduşi de prof. Mariana Mihai. În program vor fi audiate: “Impromptu nr. 1, Opus 29” de Friederich Chopin, „Toccata” de Francis Poulenc, „Nocturnă” de Edvard Grieg, „Asturias” de Isaac Albeniz, „Poloneza, O.P. 26, nr. 1” de Friederich Chopin, „Mazurka” de A. Skriabin, „Poloneza, O.P. 71, nr. 1” de Friederich Chopin, „Noveleta nr. 1” de Francis Poulenc.

Număr de vizualizări :1331


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro