“Scurtă istorie a lumii. Din preistorie până în zilele noastre” de Alex Woolf

ian. 27th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Corint a apărut volumul “Scurtă istorie a lumii. Din preistorie până în zilele noastre” de Alex Woolf, în traducerea Irinei Cristea.

În 300 de pagini, această carte ne prezintă istoria omenirii de la cele mai vechi începuturi ale sale în Africa, în urmă cu şase sau şapte milioane de ani, până la lumea complexă, globalizată a secolului al XXI–lea. Autorul ne propune o lectură accesibilă şi agreabilă, care nu face necesară o cunoaştere anterioară aprofundată a istoriei.

Număr de vizualizări :1250


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro