“Ecstasy”, în regia lui Gustav Machatý, primul film din lume ce conţine o scenă de nuditate, la Centrul Ceh

ian. 31st, 2011 | By | Category: Postcard

Joi, 3 februarie 2011, ora 20:00, la Centrul Ceh din Bucureşti are loc primul eveniment din cadrul proiectului ”No Silence, Please!”. Astfel, publicul va putea viziona filmul “Ecstasy” (1933) al regizorului ceh Gustav Machatý, acompaniat live de Hanno Hofer.

Hanno Hofer, muzicianul regizor, cunoscut drept liderul trupei „Nightlosers”, va acompania live primul film din lume ce conţine o scenă de nuditate. Filmul, la data apariţiei sale, a fost interzis în mai multe ţări, datorită controverselor create. Disputele au apărut datorită caracterului non-pornografic, care înfăţişau un act sexual, în care erau înfăţişate  doar chipurile actorilor. “Ecstasy” este, de asemenea, primul film în care este redat orgasmul feminin.

Număr de vizualizări :1515


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro