O, BRAND FRUMOS!

dec. 9th, 2010 | By | Category: La Țintă!

Pe adresa AgenţieideCarte.ro am primit o ingenioasă felicitare de Sărbători creată vizual de Ildiko şi Şerban Foarţă. Pentru că ne-a plăcut foarte mult felicitarea, îi lăsăm şi cititorului AgenţieideCarte bucuria de a o savura…O, brad frumos! Obraji frumoşi!

Număr de vizualizări :1826


3 Comments to “O, BRAND FRUMOS!”

  1. Radu Bancu spune:

    M-am distrat de minute :)) ..dă-mi voie, Mircea, să completez: …O, bani frumoşi !

  2. Tereza Luca spune:

    Ingenioasă (şi patriotică!) idee… Propun reîmpădurirea României, chelite de alde Kereştoi & alţi mari Strâmbă-Lemne, cu bra(n)dul verde-albastru şi stea oranj în vârf („pretinii” ştiu de ce), ieşit din fantezia silvicolă a doamnei Woodrea Kokosh Kill Bill!

  3. Noel Negrea spune:

    Foarte expresiv mesajul! Indraznesc sa mai adaug si eu „cu c(r)etina-i tot portocalie”…

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro