Actorul Victor Rebengiuc şi regizorul Stere Gulea, la EuroCinema Silver Mall Vaslui

dec. 15th, 2010 | By | Category: Proiecte

Joi, 16 decembrie 2010, ora 17:30, la EuroCinema Silver Mall din Vaslui are loc un eveniment de excepţie, o întâlnire cu actorul Victor Rebengiuc şi regizorul Stere Gulea. Aceştia vor fi invitaţi de onoare ai proiecţiilor de gală cu filmele: MEDALIA DE ONOARE, regia Călin Netzer, pelicula lansată de curând, dar care a fost distinsă deja cu numeroase premii internaţionale, şi MOROMEŢII”, realizat de Stere Gulea, poate cea mai reuşită ecranizare din istoria cinematografiei române. În ambele pelicule, maestrul Victor Rebengiuc este interpretul rolurilor principale, creând personaje memorabile. După proiecţii, invitaţii se vor întâlni şi vor dialoga cu publicul şi cu presa.

Proiecţia de gală a filmului MOROMEŢII, are loc de la ora 17:30, iar de la 20.30 va fi proiectat filmul “MEDALIA DE ONOARE”.

EuroCinema Silver Mall, în colaborare cu toţi distribuitorii din România oferă săptămânal iubitorilor de film, pe lângă blockbusters – cele mai mari succese de Box Office, care vor fi programate imediat după premiera bucureşteană – şi filme de artă, filme europene şi româneşti.

Sâmbăta şi duminica dimineaţa sunt rezervate familiilor şi copiilor, care vor avea posibilitatea să vizioneze poveşti fascinante transpuse în filme de animaţie care au cucerit întreaga lume.

O zi pe săptămână va fi dedicată cinefililor pasionaţi, pentru care vor fi programate filme de cinematecă. Cele mai mari capodopere ale cinematografiei mondiale şi româneşti vor fi prezentate de critici de film şi regizori.

Nu vor lipsi documentarele, scurt-metrajele, filmele experimentale.

În colaborare cu Inspectoratul Şcolar sunt organizate proiecţii speciale cu filme istorice şi ecranizări, care vor completa interesant şi atractiv programa şcolară, îmbogăţind astfel cunoştinţele elevilor despre istoria şi literatura României.

Număr de vizualizări :1207


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro