“Vegetariana”, un ghid complex al deliciilor bucătăriei vegetariene

dec. 16th, 2010 | By | Category: Proiecte

La Editura Mladinska a apărut volumul “Vegetariana”, cea mai complexă carte de bucate vegetariene, un ghid al alimentelor integrale, cu peste 300 de reţete clasice şi originale. Reţete simple şi rapide cu produse proaspete şi sugestii pentru prepararea şi păstrarea lor. Cititorii vor găsi reţete clasice, dar şi reţete originale, contemporane. Un ghid informativ complex despre diversele fructe şi legume, seminţe, leguminoase, cereale şi produse lactate – pe scurt, alimentele de bază din cămara vegetarianului. „Vegetariana” este o carte recomandată de Societatea Vegetarienilor din România / www.svr.ro .

“Vegetariana” este un volum de referinţă exhaustiv, de peste 500 de pagini, ce cuprinde mai bine de 300 reţete culinare clasice, originale sau moderne, uşor de pregătit şi foarte sănătoase, însoţite de o multitudine de superbe ilustraţii color. Un ghid fascinant care include toate tipurile de mâncare naturală, de la fructe şi legume, la cereal, de la produse lactate, la plante aromatice şi condimente.

Volumul cuprinde date esenţiale despre  efectele benefice ale acestor alimente asupra sănătăţii, calităţile lor curative tradiţionale, precum şi informaţii precise şi clare despre cumpărarea şi păstrarea, pregătirea şi prepararea alimentelor.

Este subliniat rolul esenţial al dietei vegetariene echilibrate şi diversificate în păstrarea şi protejarea sănătăţii şi în combaterea anumitor afecţiuni. O carte care vă va face să renunţaţi la ideea preconcepută că alimentaţia vegetarienilor este lipsită de savoare.

“Vegetariana” va convinge cititorii că bucătăria vegetariană este un deliciu, oferind informaţii preţioase referitoare la beneficiile consumului de alimente integrale, foarte bogate în micronutrienţi precum: carbohidraţii, fibrele, proteinele, grăsimile, apa, vitaminele şi mineralele, care au un rol major în menţinerea unei stări optime de sănătate.

Număr de vizualizări :2065


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro