Premiile SRSFF pe anul 2010, ediţia a II-a

nov. 14th, 2010 | By | Category: Eveniment

Vineri, 19 noiembrie 2010, ora 18:00, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, la standul nr.24 (Librăria Nautilus) va avea loc decernarea premiilor Societăţii Române de SF şi Fantasy pe anul 2010. În viziunea SRSFF, aceste premii reprezintă reperele de calitate pentru anul în curs. Juriul a fost compus din Dănuţ Ungureanu, Marian Truţă, Feri Balin, Cristian Tamaş, Mugur Cornilă, Sorin Camner.

“Unul dintre ţelurile Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy este acela de a recunoaşte şi de a susţine valorile SF-ului românesc.
Prin urmare SRSFF decernează, către sfârşitul fiecărui an, o serie de premii care să evidenţieze şi să răsplătească eforturile celor care au realizat lucruri semnificative pentru SF-ul românesc.
Prima ediție a Premiilor SRSFF a avut loc în data de 28 noiembrie 2009 la Târgul Internațional de carte Gaudeamus.

Prin aceste premii dorim să acoperim o zonă cât mai mare din activitatea fandomului.
De aceea nu ne limităm în a premia doar producţii literare.

Considerăm că Premiile SRSFF reprezintă, la sfârşitul fiecărui an, un eveniment notabil pentru toţi iubitorii de SF şi Fantasy din România.

Posterul Premiilor SRSFF a fost realizat de artistul digital Alex Popescu, căruia îi mulțumim în mod deosebit.”, a spus Danuţ Ungureanu.

Număr de vizualizări :1352


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro