Eugen Ovidiu Chirovici lansează “Pulbere neagră” la Gaudeamus

nov. 20th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 21 noiembrie 2010, ora 12:00, la standul Editurii Rao, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus are loc lansarea volumului “Pulbere neag” de Eugen Ovidiu Chirovici. Volumul va fi prezentat de George Arion.

“Pentru unii locuitori din Creedence Creek, Ilinois, 1955 a rămas ca Anu’ Ăla În Care Charlie a Lu’ Tyrence A Dispărut Fără Urmă La Doar Treişpe Ani (…) Pentru mine a fost anul în care mi-am pierdut cel mai bun prieten şi-am aflat că diavolul există. Dacă faci abstracţie de numele autorului, poţi jura că romanul aparţine unui scriitor american. Şi nu oricărui scriitor de peste Ocean, ci unuia din stirpea lui Raymond Chandler sau Dashiell Hammett.”, a scris George Arion.

Număr de vizualizări :1588


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro