Teatrul vienez de copii prezintă: “Bolnavul închipuit”, după Moliere

oct. 20th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 21 octombrie 2010, ora 19:00, la Teatrul Rapsodia (str. Lipscani nr. 53, Bucureşti) are loc premiera spectacolului “Bolnavul închipuit”, după Moliere, o producţie jucată de o trupă formată exclusiv din copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Evenimentul, organizat de Teatrul vienez de copii, cu sprijinul Companiei Passe Partout- Dan Puric, se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al domnului Sorin Oprescu, primarul Bucureştiului, şi sub Înaltul Patronaj al dr. Michael Haupl, primarul oraşului şi guvernatorul landului Viena.

Teatrul Vienez de Copii și-a început activitatea în România în 2006.  Prin asociația fondată la Viena, în 1994, de către Sylvia Rotter, se urmărește dezvoltarea emoțională și a abilităților de comunicare la copii și adolescenți, prin teatru.

Spectacolul se va mai juca în 22, 27, 31 octombrie 2010 şi pe 5 şi 7 noiembrie 2010.

Mai multe detalii pe pagina web: http://teatrulvienezdecopii.ro

Număr de vizualizări :1770


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro