Propuneri de proiecte în cadrul Anului European al Voluntariatului 2011

oct. 6th, 2010 | By | Category: Postcard

Punctul de contact Cultural al României, prin Centrul de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii anunţă că, în cadrul Anului European al Voluntariatului 2011, Comisia Europeană a lansat o cerere de propuneri de proiecte cu termen limită de depunere 12 noiembrie 2010.

În urma acestei cereri vor fi finanţate unul sau două proiecte din fiecare stat membru UE. Candidaţii pot fi instituţii sau organizaţii neguvernamentale ale societăţii civile, active în domeniul voluntariatului şi care îşi desfăşoară activitatea la nivel local, regional, naţional sau european.

Bugetul alocat pentru finanţarea proiectelor selectate în cadrul acestui apel de propuneri de proiecte este de 2.000.000 de euro. Comisia va limita sprijinul financiar la 60% din costurile eligibile totale ale unui proiect. Bugetul disponibil pentru proiectele depuse de organizaţii din România va fi cuprins între 108.000 şi 120.000 de euro.

Toate informaţiile şi documentele pentru aplicaţie sunt disponibile pe pagina http://ec.europa.eu/citizenship/news/news1092_en.htm .

Număr de vizualizări :1273


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro