“Douăzeci, zece – probă de cultură”, la Bistriţa

oct. 24th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 25 octombrie 2010, între orele 19:00-21:00, pe Radio România Cultural puteţi asculta emisiunea moderată de Adela Greceanu, “Douăzeci, zece – probă de cultură”. Adela Greceanu va transmite în direct de la Centrul Cultural Sinagoga din Bistriţa.

O dată pe lună, sub acest titlu “Douăzeci, zece – probă de cultură”, Radio România Cultural transmite din câte un mare oraş al ţării, o emisiune de două ore, unde sunt invitaţi oameni datorită cărora oraşele de provincie în care locuiesc nu sunt provinciale din punct de vedere cultural, oameni care contează în sens cultural nu doar la ei acasă, ci şi „la centru”.

În octombrie, proba de cultură se dă la Bistriţa, un oraş de care sunt legaţi unii dintre cei mai valoroşi scriitori ai noului val: Marin Mălaicu-Hondrari, Dan Coman, Ioana Bradea, Ana Dragu şi Florin Partene. Alături de ei este invitat la „Douăzeci, zece – probă de cultură”, directorul Societăţii de Concerte Bistriţa, Gavril Ţărmure, un manager cultural care de ani buni aduce la Bistriţa importante personalităţi ale lumii culturale româneşti.

Număr de vizualizări :1582


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro