“Doamna Brună” de Eduard Zalle

oct. 14th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 15 octombrie 2010, ora 17:00 în rotonda MNLR (Bulevardul Dacia nr.12, Bucureşti) are loc lansarea volumului “Doamna Brună” de Eduard Zalle, Editura Semne, 2010. Invitaţi: Mircia Dumitrescu, Eusebiu Ştefănescu, Nicu Alifantis. Amfitrion: Traian T. Coşovei.

„Într-o lume care dispreţuieşte sentimentul, Eduard Zalle aduce muzicalitate, tonalitate şi tonus poetic, ritm şi autenticitate, referindu-se la un sentiment ce trebuie mereu retrăit, renăscut şi reinventat: dragostea! (…) Titlul volumului face o trimitere directă la celebrele sonete shakespeariene evocate în mod indirect, dar inspirat de poet: doamna brună este o proiecţie care întruchipează un model feminin, dar şi o oglindă în care autorul se reflectă în feminitate”, a scris Traian T. Coşovei, în prefaţa volumului.

Număr de vizualizări :1811


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro