O nouă apariţie editorială Tracus Arte

sept. 25th, 2010 | By | Category: Eveniment

În curând, la Editura Tracus Arte va apărea volumul “Sebastian în vis” de Radu Vancu, în colecţia “Neo”, coordonată de Alexandru Muşina, cu ilustraţii semnate de Tudor Jebeleanu.

Volumul poartă numele unuia dintre blogurile scriitorului, unde a început, de fapt, scrierea acestui volum, odată cu naşterea fiului său. “Blogul o să crească deodată cu bebeluşul. Un blog-bebeluş cu poeme-bebeluşe, aşadar.” , a scris autorul pe pagina de început a acestui blog.

Radu Vancu a publicat până în prezent  trei cărţi de poezie („Epistole pentru Camelia”, Imago, 2002; „Biographia litteraria”, Vinea, 2006 şi „Monstrul fericit”, Cartier, 2009), şi un volum de eseuri despre poezia lui Mircea Ivănescu („Mircea Ivănescu. Poezia discreţiei absolute”, Vinea, 2007).

Număr de vizualizări :1282


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro