„Laboratorul de idei”, la Penitenciarul Bucureşti Rahova

sept. 7th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 8 septembrie 2010, ora 10:30, la Penitenciarului Bucureşti Rahova are loc atelierul neconvenţional de cultură generală, „Laboratorul de idei”. Evenimentul este organizat de serviciul de Educaţie şi Intervenţie Psihosocială în colaborare cu SC Mateiaş Media – Bucureşti.

Manifestarea cultural – artistică are drept scop atât recuperarea şi reintegrare socială, cât şi menţinerea contactului cu exteriorul a persoanelor private de libertate. De asemenea, se doreşte consolidarea unor atitudini pozitive, în raport cu preocupările cultural – educative ale persoanelor private de libertate, îmbunătăţirea comunicării (deschiderea către comunicare prin antrenarea capacităţilor de învăţare, ascultare şi verbalizare) şi dezvoltarea înclinaţiei pentru citit şi literatură.

Atelierul se adresează persoanelor private de libertate, cu un nivel de instruire mediu şi ridicat, care au astfel ocazia să-şi împrospăteze şi să-şi etaleze cunoştinţele, cât şi celor cu nivelul de instruire sub medie care prin participare în calitate de spectatori şi îşi pot îmbunătăţi bagajul de cunoştinţe generale.

Activitatea va cuprinde atelierul de cultură generală – „Laboratorul de idei”, o scenetă umoristică – „Cartea – obiect neidentificat” realizată de grupul „Co-Media”, precum şi un scurt program muzical susţinut de formaţia „Dinamic Group”.

În cadrul concursului de cultură generală, realizatorul proiectului „Laboratorul de idei” – SC Mateiaş Media – Bucureşti, reprezentată prin domnul Leon Magdan, va face o donaţie de 400 de cărţi şi reviste de cultură şi spiritualitate.

Număr de vizualizări :1960


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro