“Poezii şi ghicitori” de Vasile Groza

aug. 18th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

O carte cu ilustraţii pentru copii,  “Poezii şi ghicitori” de Vasile Groza, îi aduce pe cei mici mai aproape de primul pas spre plăcerea lecturii.

Aceasta este o carte pentru copii, scrisă din inimă, cu umor, accente lirice şi vioiciune, în care un întreg univers prinde viaţă. O carte de citit şi recitit, menită să amuze, să inspire şi să creeze, care ne invită să descoperim o minunată lume de poveste. Copiii vor îndrăgi, fără îndoială, atât poeziile ritmate însoţite de ilustraţii, cât şi ghicitorile năstruşnice, uşor de reţinut.  Mai întâi pe-un băţ călare, pleci în prima aventură. Ca să poţi să te faci mare, te-apuci de învăţătură.  De la prima poezie “Ce-o găseşti în astă carte/ Mergi până-n astrologie/ Şi de-acolo mai departe!”.

Număr de vizualizări :1354


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro