„Videoclipe.Videoclipuri?”, o comedie neagră de Saviana Stănescu

iul. 19th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 21 iulie 2010, ora 20:30, la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill (Parcul Herăstrău, lângă Gradina japoneză, Bucureşti), are loc spectacolul „Videoclipe.Videoclipuri?”, o comedie neagră de Saviana Stănescu. Spectacolul este organizat de Tete-a-Tete Coffee Art & Chill şi Asociaţia Actorilor Profesionişti „Mastershow”.

Spectacolul “Videoclipe.Videoclipuri?” porneşte de la textul “Ştiaţi că trenurile spun poveşti cu infante?” al dramaturgului Saviana Stănescu şi îmbină o formulă de teatru experimental cu noţiunea de clasic. Este o comedie spumoasă care se bazează pe forţa emoţiei produse la confruntarea publicului cu un text deosebit de sensibil, modern şi percutant.
Povestea aparentă a unei tinere actriţe care doreşte ascensiunea în teatru ca şi în viaţă este un pretext pentru un recital autentic al actriţei Adelaida Zamfira. “Metamorfozarea” tinerei actriţe (Ioana Marcoiu) devine pretextul unei avalanşe de întâmplări comice susţinute de “actriţa profesionistă” pe care e obligată să o suporte.
Muzica live bazată pe instrumente de percuţie (Lucian Maxim) devine personaj într-un spectacol coordonat scenic de coregrafa Andreea Duţă. Regia spectacolului este semnată de Anca Maria Colţeanu.

Număr de vizualizări :1777


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro