Salonul Naţional de Artă Plastică „Atitudini Contemporane”, ediţia a III-a, 2010

iul. 19th, 2010 | By | Category: Postcard

Am primit la redacţia AgenţieideCarte.ro, din partea domnului Dan Tudor Truică, un comunicat ce anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri în cadrul Salonul Naţional de Artă Plastică „Atitudini Contemporane”, ediţia a III-a, 2010, pe care îl redăm mai jos:
Dan Tudor Truică în colaborare cu Casa de Cultură „George Topârceanu” (Curtea de Argeş) şi Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia anunţă deschisă sesiunea de înscrieri la Salonul Naţional de Artă Plastică „Atitudini Contemporane”, ediţia a III-a, 2010. Secţiunea a II-a a avut ca temă: „TELURIC – REGĂSIRI ALE SUBCONŞTIENTULUI ANCESTRAL”.

Lucrările se primesc sau se trimit prin curierat la adresa: str. Doamnei nr.5, etj.3, at.12, sect.3, Bucureşti, Dan Tudor Truică, în perioada 26 iulie – 4 august 2010, între orele 11.00 – 19.00, cu telefon în prealabil.

Expoziţiile vor avea loc în perioada 11 august – 5 septembrie 2010 la Casa de Cultură “George Topârceanu” Curtea de Argeş şi 7 septembrie – 20 septembrie 2010 la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia.

Toţi participanţii ediţiilor anterioare cât şi participanţii ediţiei 2010 secţiunea „ORAŞE PORTURI”, vor participa gratuit. Pentru toţi ceilalţi artişti taxa de înscriere este de 30 ron.

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Salonul este deschis membrilor UAP din România, studenţilor (ultimul an), masterat, doctorat şi asolvenţilor Universităţilor de Artă din România, care pot participa cu cel mult patru lucrări.

PICTURĂ – sunt acceptate lucrări cu latura mare de minim 40 cm şi maxim 100 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.

GRAFICĂ – sunt acceptate lucrări cu latura mare de minim 40 cm şi maxim 70 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.

SCULPTURĂ – material finit, dimensiune maxima 50x50x50 cm.

TAPISERIE – sunt acceptate lucrări cu latura mare de minim 70 cm si maxim 100 cm, încadrate şi cu sistem de prindere, ambalate corespunzător pentru un transport itinerant.

Lucrările vor conţine pe verso datele personale: nume, prenume, titlul lucrării, dimensiune, material, tehnică, anul realizării, adresa, număr de telefon şi e-mail.

Fiecare particpant va primi un DVD care va conţine fotografii relevante de la toate vernisajele, iar cei prezenţi la deschiderea manifestărilor vor  primi un pliant editat corespunzător pentru expoziţia respectivă.

Număr de vizualizări :1242


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro