Proiect belgian deschis graficienilor din România

iul. 15th, 2010 | By | Category: Eveniment

Europa fantastică, suprarealistă, apocaliptică” este un proiect belgian deschis graficienilor din România. Astfel, graficienii (desenatori, ilustratori, caricaturiști, ș.a.) din România pot propune, până la 31 iulie 2010, lucrări pentru proiectul expoziţional „2010, l’Europe Fantastique, Surréaliste et Apocalyptique, vue et corrigée par des artistes européens“, lansat de Muzeul de Artă Fantastică din Bruxelles.

Expoziția colectivă va fi organizată la Bruxelles în perioada 14 august – 12 septembrie 2010, sub egida Preşedinţiei belgiene a Consiliului Uniunii Europene.

Propunerile trebuie să reprezinte un monument, un sit sau un edificiu european, adăugându-i o tușă fantastică, suprarealistă sau apocaliptică.

Cele 48 de lucrările selectate vor fi imprimate pe pânză (format 80 x 120 cm). Exponatele vor fi itinerate ulterior în alte muzee şi locații culturale, iar la sfârșitul lunii decembrie vor fi scoase la licitație pe un site internaţional de profil.

Număr de vizualizări :1160


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro