MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, într-un nou concert torid

iul. 29th, 2010 | By | Category: Eveniment

Vineri, 30 iulie 2010, ora 21:30, la ANA YACHT CLUB din Eforie Nord, MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT vor susţine un concert ce va fi 100% live şi va cuprinde atât repertoriul de blues & rock consacrat al formaţiei, cât şi momente din BALKANIC ZEPPELIN!

Concertul face parte dintr-o iniţiativă mai largă a clubului de a oferi membrilor săi, precum şi publicului ce-l vizitează, o altfel de muzică dacât cea care „zbârnâie” pe tot litoralul! O atmosferă de BIG APPLE NEW YORK FESTIVAL, aproape de mare, în golful ambarcaţiunilor cu vele şi mai ales, departe de lumea dezlănţuită a manelelor şi şlapilor chinezeşti!

Număr de vizualizări :1452


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro