Istoria omenirii, într-o nouă interpretare

iul. 5th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Editura Paralela 45 prezintă printre cele mai noi şi incitante volume publicate în colecţia “Total”, volumul “Istoria se înşală. Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică!” de Erich von Däniken, în traducerea lui Liviu Mateescu.

Erich von Däniken îşi demonstrează din nou flerul în dezvăluirea unor adevăruri şocante, care le-au scăpat contemporanilor săi. După ce a analizat atent sute de texte antice, aparent fără nici o legătură între ele, el este acum gata să proclame că istoria omenirii nu are nimic în comun cu cea pe care ne-o prezintă religiile lumii şi, în plus, el are dovada!
Istoria se înşală este o provocare intelectuală pentru cititori, reuşind să zdruncine unele convingeri înrădăcinate. Este cea mai bună carte de până acum a lui Erich von Däniken.
Fascinaţia de-o viaţă a lui Erich von Däniken faţă de vizitatorii extratereştri s-a materializat în 1968, odată cu best-seller-ul internaţional  “Amintiri despre viitor”, o carte tradusă în 28 de limbi, care s-a vândut în peste 63 de milioane de exemplare. Erich von Däniken este preşedinte al Asociaţiei pentru Arheologie, Astronautică şi Cercetare SETI (AAS RA), scriind regulat articole pentru revista acesteia, “Legendary Times”.

Număr de vizualizări :1142


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro