Agenda de carte, 6 iulie 2010

iul. 5th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Bucureşti, ora 18:00, la Sala Dalles (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18) are loc dezbaterea despre cultura (nu doar) franceză şi declinul ei. Această dezbatere este un pretextul teoretic pentru lansarea volumului “Ce mai rămâne din cultura franceză?” de Donald Morrison, urmat de “Preocuparea pentru grandoare” de Antoigne Compagnon, volum colectiv publicat la Editura Art.
  • Bucureşti, ora 15:00,Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” (cabina 501- etajul 5 al TNO) organizează un casting în vederea distribuirii a două roluri de majordom (figuraţie) în opereta „Liliacul” de Johann Strauss Fiul, care se va monta în stagiunea următoare în regia lui Răzvan Ioan Dincă.
Număr de vizualizări :1303


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro