Agenda de carte, 13 iulie 2010

iul. 12th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Bucureşti, Cosmin Manolescu, coregraf şi manager cultural la Fundaţia Gabriela Tudor, a făcut publică şi a trimis o scrisoare de protest în atenţia Ministrului Culturii, Kelemen Hunor.
  • Sibiu, ora 17:00, la Vila Diana din cadrul Muzeului Civilizaţiei Tradiţionale „ASTRA” are loc un atelier de prezentare a bucătăriei tradiţionale chinezeşti. Evenimentul este organizat de Institutul Confucius Sibiu, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, cu sprijinul Complexului Naţional Muzeal „ASTRA”.
Număr de vizualizări :1155


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro