Agenda de carte, 12 iulie 2010

iul. 11th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • În perioada 12-16 iulie 2010, Tîrgu Jiu va deveni o pepinieră pentru descoperirea tinerelor condeie. În acest sens, în premieră, va fi organizat un atelier de scriere creativă intitulat ”Manuscrisul de la Gorj”, prima ediţie. Proiectul va fi susţinut de Dan Mircea Cipariu, Andrei Novac, Andra Rotaru şi Cornelia Maria Savu.
  • Bucureşti, la Clubul Ţăranului (din cadrul Muzeului Ţăranului Român), are loc vernisajul expoziţiei de fotografie “Timoc” de Duşan Pârvulovici, ca parte a proiectului “Românii din vecinătatea imediată”. Invitatul acestui eveniment este dr. Emil Ţârcomnicu (etnolog). Evenimentul este organizat de Institutul Fraţii Golescu pentru relaţii cu românii din străinătate.
  • Bucureşti, ora 20:00, la Centrul Ceh (Str. Ion Ghica nr. 11) are loc proiecţia filmului documentar “Shooting Beauty” (2009), în regia lui George Kachadorian, povestea motivaţională a unui fotograf de modă în ascensiune, a cărui carieră ia o întorsătură neaşteptată.
Număr de vizualizări :1035


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro