“Al Pacino. Autobiografia”

iul. 15th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Publica a apărut volumul “Al Pacino. Autobiografia. Al Pacino în dialog cu Lawrence Grobel” de Al Pacino şi Lawrence Grobel.

Până la 39 de ani, Al Pacino a refuzat să stea de vorbă cu presa. Îl speria gândul că orice confesiune duce la confundarea omului cu actorul. Apoi a citit în Playboy un interviu pe care Grobel i-l luase lui Marlon Brando şi s-a arătat dispus să acorde, în sfârşit, unul. Cu condiţia ca intervievatorul să fie Grobel. Şi, odată ce l-a cunoscut, a intrat în rolul de intervievat, asumându-şi personajul Al Pacino. Acest prim interviu acordat lui Grobel a fost unul ieşit din comun. A durat mai mult de 25 de ani şi e cuprins în cele 300 de pagini ale volumului “Al Pacino. Autobiografia”. Între 1979 şi 2005 au înregistrat 400 de ore de conversaţii.

Al Pacino în dialog cu Lawrence Grobel” are la bază peste 400 de ore de conversaţii înregistrate, care au avut loc între 1979 şi 2005. Lawrence Grobel este „cronicarul” lui Pacino. Din întâlnirea lor a rezultat un dialog fascinant şi profund uman şi, totodată, o descriere a actoriei ce va rămâne clasică.”, scria Sunday Express.

„În “Al Pacino în dialog cu Lawrence Grobel” veţi găsi o perspectivă asupra vieţii şi carierei lui Pacino pe care n-o puteţi găsi în nicio altă carte. Dar ce-o face cu adevărat perfectă este faptul că e povestea unei prietenii. A prieteniei noastre. Şi e încurajator să vezi că se poate să-ţi faci prieteni noi când eşti deja om în toată firea.” , spune coautorul volumului, Lawrence Grobel.

Număr de vizualizări :1044


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro