“Nivelul 26” al ucigaşilor, dezvăluit de Anthony E. Zuiker

iul. 27th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Printre cele mai recente volume apărute la Editura Univers se numără şi volumul “Nivelul 26. Originile Răului” de Anthony E. Zuiker, în traducerea Andreei Stănescu.

„Este bine cunoscut printre oamenii legii că ucigaşii pot fi clasificaţi după cele douăzeci şi cinci de niveluri ale Răului, de la oportuniştii naivi aflaţi la Primul Nivel, până la cei care acţionează premeditat şi care torturează – ocupanţi ai Nivelului 25. Ceea ce aproape nimeni nu ştie – cu excepţia unui grup de agenţi de elită, fără nume, a cărui misiune este să-i vâneze pe cei mai periculoşi asasini, un grup de bărbaţi şi de femei care nu apar în nici un registru oficial – este că se pregăteşte definirea unei noi categorii de ucigaşi. Un singur om face parte din această categorie. Ţinta lui: Oricine. Metodele: Nelimitate. Numele de cod: Sqweegel. Clasarea lui: Nivel 26.”, a scris autorul.

Număr de vizualizări :1240


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro