“Insomniacii” la BIBI Bistro Vama Veche

iul. 18th, 2010 | By | Category: Eveniment

Joi, 22 iulie 2010, ora 21:30, la BIBI Bistro Vama Veche, Teatrul de Artă Bucureşti aduce pe scenă comedia “Insomniacii”, în regia lui Sorin Militaru.

Personajele UN OM, ALT OM şi NENOROCITUL sunt interpretate de Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi Marin Grigore. Este o comedie nebună cu şi despre nebuni şi nebunie.
După cinci ani de Teatrul Joint, a luat fiinţă, ca un gest de maturitate, Teatrul de Artă Bucureşti- un teatru tânăr cu spectacole vechi, dar valoroase, o alternativă inedită şi nonconformistă la teatrul românesc actual. Cu un repertoriu de nouă producţii, opt actori, plini de energie şi de vitalitate, se plimbă de la mare la munte, în patru oraşe din ţară, unde TAB are stagiune: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Vama Veche.

Număr de vizualizări :1249


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro