Radu Aldulescu îşi lansează astăzi “Ana Maria şi îngerii” la Cartea Românească

iun. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 11 iunie 2010, ora 14;30, Radu Aldulescu îşi va lansa în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2010, cel mai recent volum, Ana Maria şi îngerii”. Evenimentul va fi prezentat de Carmen Muşat, Bogdan Suceavă, Bogdan Alexandru-Stănescu, Daniel Cristea-Enache.

Volumul prezintă drama unei tinere din Arad, Ana Maria, care s-a mutat cu familia în Austria de la vârsta de doi ani. Din neglijenţa medicilor din Viena, care nu au acordat o atenţie prea mare unei străine, Ana Maria a murit la 21 de ani. Mama ei, Mariana Nădăban i-a promis, înainte să urce la îngeri, că îi va împlini dorinţa  – aceea ca toată lumea să-i afle tragedia prin editarea unei cărţi. D-na Nădăban a apelat la diferite edituri din ţară şi din străinătate, în speranţa că cineva o va ajuta să îi împlinească visul fetiţei sale. Acest lucru s-a împlinit după ce a apelat la Editura Cartea Românească. Autorul desemnat să scrie povestea fetiţei a fost romancierul Radu Aldulescu, care a fost impresionat atât de mult încât a lăsat romanul la care scria şi a început să lucreze la “Ana Maria şi îngerii”.

Număr de vizualizări :1163


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro