Oreste lansează… “Codul lui Oreste”

iun. 27th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Mâine, 29 iunie 2010, ora 18:30, la Diverta Magheru din Bucureşti are loc lansarea volumului “Codul lui Oreste” de Oreste Teodorescu, Editura Rao. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Orice incursiune în esoterism nu face decât să confirme faptul că Adevărul se află deja pe rafturile bibliotecilor, nu trebuie decât să avem curajul de a-l căuta. În Codul său, autorul nu face decât să ne atragă încă o dată atenţia asupra acestui lucru, dirijându-ne pe acele cărări pe care el însuşi a păşit. O introducere în esoterism care se adresează atât profanului, cât şi iniţiatului, trecând cu îndemânare de la şamanism la teosofie, de la hermetism la practica zen.

În paginile cărţii avem acces la tradiţiile esoterice autohtone, dar suntem introduşi şi în spaţii culturale exotice, primind invitaţia de a trece dincolo de ştiinţă şi de religie pentru a ajunge la cunoaşterea Întregului şi dobândirea nemuririi.

“Când oamenii gândesc, e minunat. Când spun ceea ce gândesc, devin puternici, iar când fac ceea ce spun, au ajuns înţelepţi. Astfel, dacă ne concentrăm, făcându-ne din gând, vorbă şi faptă o coloană a infinitului care urcă spre Dumnezeu, vom reuşi să aducem lumina, chiar şi în cel mai întunecat colţ al universului.”, e de părere Oreste Teodorescu.

Oreste Teodorescu este realizator al emisiunii Codul lui Oreste (B1 TV), Preşedinte al Clubului de Cultură şi Presă Româno-Arab, Editorialist al revistei Lumea Misterelor, Redactor-şef al revistei Iniţierea, Director executiv la Centrul Independent de Studii şi Cercetări Ezoterice, Producător al emisiunii Dreptul la Sănătate (B1 TV), Editorialist la ziarul Gardianul, Editorialist la emisiunea Medic 4 All, Editorialist la revista Tango , Redactor-şef la Trup, Suflet, Minte, Consultant PR-Comunicare, Preşedinte al Asociaţiei Pentru Apărarea Demnităţii Cetăţeanului.

Număr de vizualizări :1143


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro