Muzică şi poezie în Parcul Central din Târgu-Jiu: Florin Chilian & Marius Marian Şolea

iun. 23rd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 24 iunie 2010, ora 20:00, în Parcul Central din Târgu-Jiu are loc lansarea celui mai recent album al lui Florin Chilian, „Autistul- Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”, album ce apare pe piaţă împreună cu volumul de versuri „Generaţia suspendată” (Editura Edo) al scriitorului  Marius Marian Şolea.

Albumul lui Florin Chilian se distribuie împreună cu volumul de versuri al lui Marius Marian Şolea. „Autistul- Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi” este in memoriam Mihaela şi Ştefan Iordache.

“Am încercat să intru decent în lumea asta a muzicii, dar nu a fost posibil. Am luat tot nefirescul dintr-o societate românească profund bolnavă, mi l-am însuşit şi m-am folosit de valenţele lui demente pentru a inventa personajul controversat Chilian, personaj care a adus în cele din urmă albumul aici, în lumea reală. Îmi asum tot ce am făcut, aşa cum îmi asum şi consecinţele acţiunilor mele! Ce este cu adevărat important pentru mine nu prea are legătură cu ceea ce valorizează ceilalţi. Nimic din tot ce ar mai putea să se întâmple acum nu poate fi nici măcar pe jumătate atât de greu cât a fost în copilărie. Am experienţe de viaţă de la o vârstă de la care cei mai mulţi nu au amintiri. Fiecare clipă care a trecut de când am lansat primul album „Iubi – interfaţă la realitate” reprezintă un cadou minunat.”, spunea Chilian într-un articol în ziarul „Jurnalul”

Număr de vizualizări :953


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro