Lansări Tritonic la Bookfest

iun. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 11 iunie 2010, ora 16:00, la standul Editurii Tritonic, în cadrul Bookfest 2010 are loc lansarea volumelor Zilele mele cu Renata” de Alexandru Petria şi “Labirint obligatoriu” de Lucia Verona. Invitaţi: Alexandru Ştefănescu (critic literar), Daniel Cristea-Enache (critic literar), Bogdan Hrib (editor Tritonic).

Ce ne spune acest “Labirint obligatoriu” al Luciei Verona, nouă, cititorilor? Autoarea ne răspunde în filele volumului: „Draga mea iubită, ne vom despărţi pentru totdeauna… M-ai trădat, m-ai preferat un individ oarecare, n-ai avut încredere în geniul meu! N-ai mai rezistat în modesta mea garsonieră, te-ai săturat de spaghetele mele la două tigăi, n-ai mai suportat că umblu numai în blugi şi nu-mi fac şi eu un costum, ca omu’, te-ai supărat că nu te duc la teatru şi la restaurante de lux, te-ai plictisit de prietenii mei, de beţiile mele, de nopţile petrecute în cârciumioara din colţ, de femeile cu care mi s-a întâmplat să mă culc uneori, de pensulele şi culorile împrăştiate peste tot, care-ţi pătau rochiile, de picturile mele în care nu te recunoşteai…”

Număr de vizualizări :887


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro