Dublă lansare Alexandru Andrieş

iun. 24th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 26 iunie 2010, ora 15:00, la Librăria Cărtureşti (Iulius Mall) din Iaşi va avea loc o dublă lansare Alexandru Andrieș: albumul de artă fotografică Petalăşi “Desen şi Arhitectură”, o trecere în revistă a activității grafice a acestuia. Dubla lansare va fi moderată de jurnalistul George Onofrei de la Suplimentul de Cultură.

“Petală” este un album de artă fotografică de peste 100 pagini, în strânsă legătură cu discul omonim (fiecare piesă de pe disc e ilustrată prin poze alese special, plus manuscrisul original al textului respectiv).
Albumul “Desen şi Arhitectura” este o trecere în revistă foarte frumos ilustrată a activităţii grafice a lui Andrieş, de la proiecte de arhitectură la picturi şi coperte diverse.

De la ora 20:00, la Teatrul Luceafarul, iubitorii muzicii lui Alexandru Andrieş îl vor putea asculta într-un concert special, alături de chitaristul George Baicea.

Număr de vizualizări :1115


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro