Cel mai recent roman al lui Dumitru Popescu, la Bookfest

iun. 9th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 10 iunie 2010, ora 15:00, la standul Editurii Rao, în cadrul Salonului de Carte Bookfest, are loc lansarea romanului Cândva, după izgonirea din Paradis…” de Dumitru Popescu, în prezenţa autorului.

„Cândva, după izgonirea din Paradis”, cel mai recent roman al scriitorului Dumitru Popescu abordează o temă bine-cunoscută- iubirea-, însă dintr-o perspectivă originală, dată de vârsta protagoniştilor, aflaţi la vârsta senectuţii. Vichi şi Stere sunt doi eroi atipici, care refuză să accepte ideea atât de înrădăcinată că viaţa în toată plenitudinea ei nu poate fi trăită decât în tinereţe şi la maturitate, iar bătrâneţea nu reprezintă decât o cădere în resemnare, în aşteptarea inevitabilului sfârşit.

Dumitru Popescu este un scriitor prolific, în palmaresul său literar înscriindu-se romane, volume de poezie, eseuri, memorialistică şi jurnal internaţional.

Număr de vizualizări :3437


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro