10 ani de la despărţirea de Laurenţiu Ulici

iun. 6th, 2010 | By | Category: Postcard

De curând, am primit la redacţia AgenţieideCarte.ro un mesaj de la Biblioteca Municipală “Laurenţiu Ulici” din Sighetul Marmaţiei (Str. Iuliu Maniu nr. 31, Cod poştal: 435500, Jud. Maramureş), în legătură cu editarea unui caiet Laurenţiu Ulici, în vederea comemorării a 10 ani de la despărţirea sa de noi.

“În luna noiembrie a acestui an se împlinesc 10 ani de la dispariţia celui care a fost criticul şi istoricul literar, preşedintele USR şi senatorul LAURENŢIU ULICI. Biblioteca municipală „Laurenţiu Ulici” Sighetul Marmaţiei îi invită pe toţi cei care doresc să contribuie la editarea unui CAIET comemorativ (Laurenţiu Ulici – 10)  să trimită, până pe data de 15 septembrie 2010, pe adresa bibliotecii un text inedit, evocativ sau analitic (inclusiv fotografii) despre omul Ulici sau despre opera lui.”

Număr de vizualizări :1036


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro