“Leagănul respiraţiei” dezbătut la Timişoara

iun. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Mâine, 10 iunie 2010, ora 18:00, în Sala Europa a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Timişoara (Bulevardul Eroilor de la Tisa Nr. 22) are loc o dezbatere despre cel mai recent roman tradus în limba română al Hertei Müller, „Leagănul respiraţiei”, Editura Humanitas.

Cu această ocazie, revista „Corso“ lansează un supliment special, dedicat laureatei Premiului Nobel pentru Literatură în 2009. Evenimentul este însoţit de o dezbatere la care vor participa invitaţi speciali: poetul şi jurnalistul Emil Hurezeanu şi traducătorul romanului, Alexandru Al. Şahighian.

Număr de vizualizări :1934


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro