“Evadarea din iad” la Bookfest

iun. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 9 iunie 2010, ora 16:00, la standul Editurii Paralela 45, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest (Romexpo) are loc lansarea volumului “Evadarea din iad” de Steliana Huhulescu, Editura Paralela 45, colecţia Conexiuni. Invitaţi Călin Vlasie şi autoarea, Steliana Huhulescu.

“Evadarea din iad” spune istoria de viaţă a Stelianei Huhulescu, medic care, după terminarea stagiului, în vara anului 1989 alege să părăsească ilegal România împreună cu soţul. Uni­cul lor fiu, în vârstă de 11 luni, rămâne ostatic în ţară şi-i urmează aproape un an mai târziu în lagărul de refugiaţi din Traiskirchen (Austria). După o emigrare de scurtă durată în Canada, Steliana Huhulescu se reîntoarce cu familia în Austria, unde se stabilesc definitiv. Actualmente, lucrează ca medic specialist microbiolog în Viena.

Număr de vizualizări :1649


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro