Poveşti cu vrăjitoare

mai 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Corint Junior-Grupul Editorial Corint, a apărut volumul Poveştile vraciului. Vrăjitoarele” de Joseph Delaney, în traducerea Ioanei Avădănei.

Cotidianul “The Times” scria despre volumele lui Joseph Delaney: “ai fost avertizat, aceste cărţi sunt cu adevărat înfricoşătoare.”

Ani de zile, Vraciul a ocrotit Comitatul de stafii şi duhuri, dar mai ales de vrăjitoare. În volumul de faţă ne vom întâlni cu cinci poveşti întunecate şi înfricoşătoare cu vrăjitoare, din colecţia personală a Vraciului. Poveştile sunt despre vrăjitoare care înghit copii, vrăjitoare asasine, vrăjitoare celtice, vrăjitoare moarte şi vrăjitoare atât de frumoase, încât pot să frângă inima unui bărbat. Avertizarea este că aceste poveşti ne vor îngheţa sângele în vine şi ne vor înspăimânta până în măduva oaselor, şi mai ales, că nu trebuie să le citim după miezul nopţii!

Număr de vizualizări :1807


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro