MNAR deschis pentru cei mici

mai 31st, 2010 | By | Category: Eveniment

Începând cu 1 iunie 2010, Muzeul Naţional de Artă al României a pregătit un program special pentru publicul adult şi pentru copii, intitulat “Joacă-te la Conu’ Zambacu: goana după comoară”. Programul se va desfăşura la Muzeul Zambaccian (Str. Muzeul K. H. Zambaccian, nr. 21 A, Bucureşti), între orele 11.00-17.00. Obiectivul programului este de a-i stimula pe cei mici să descifreze detalii din imagini, să răspundă la întrebări, să se joace şi să-şi dezvolte creativitatea.

Totodată, în luna iunie, MNAR iniţiază programe pentru familii, intitulate “Poveşti copilăreşti”, ce au loc la Galeria Naţională. Este un parcurs la pas la pas prin Galeria Naţională pentru a descoperi chipuri de copii în lucrările artiştilor români, de la „primitivii” picturii româneşti moderne la Theodor Aman, Ioan Georgescu sau Nicolae Tonitza. În atelierul de creaţie (sau în curtea muzeului, dacă e vreme frumoasă) se vor compune fragmente din viaţa copiilor de ieri şi de azi.

Programul de vizitare:
sâmbătă, 5 iunie şi duminică, 6 iunie, orele 11.00 –  pentru copii de 6-8 ani;
sâmbătă, 12 iunie şi duminică, 13 iunie, orele 11.00 –  pentru copii de 8-10 ani;
sâmbătă, 19 iunie şi duminică, 20 iunie, orele 11.00 –  pentru copii de 4-6 ani;
sâmbătă, 19 iunie şi duminică, 20 iunie, orele 15.00 –  pentru copii de 10-12 ani;     

Număr de vizualizări :1770


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro