Mircea Albulescu, Sanda Toma, Dumitru Rucăreanu laureaţi ai Gala Comediei Româneşti

mai 21st, 2010 | By | Category: Proiecte

Astăzi, 22 mai 2010, ora 21:00, în Sala Mare a Teatrului de Comedie din Bucureşti, are loc Gala Comediei Româneşti. În cadrul Galei se vor decerna premiile Festivalului Comediei Româneşti festCo 2010 (Ediţia a VIII-a) şi premiile Concursului de Comedie Românească, ediţia a V-a. Ediţia de anul acesta a Festivalului Comediei Româneşti a fost organizată de Teatrul de Comedie din Bucureşti, cu sprijinul Primăriei Capitalei şi al Ministerului Culturii.

Juriul a fost  alcătuit din: Sanda Manu, Marina Constantinescu, Vladimir Găitan. Gala Comediei Româneşti este o gală inedită, învăluită în magie şi iluzionism. Premiile şi premianţii apar cum nu te aştepţi, iluzionistul concepând momente speciale pentru această gală. Vedetele vor urca pe scenă. Marii actori Mircea Albulescu, Sanda Toma, Dumitru Rucăreanu vor primi premiile de excelenţă într-o prezentare cum nu s-a mai văzut. Toate acestea sunt reunite în Gala:„MAGICOMIC”

Număr de vizualizări :2651


One Comment to “Mircea Albulescu, Sanda Toma, Dumitru Rucăreanu laureaţi ai Gala Comediei Româneşti”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro