Concurs de manuscrise organizat de Casa Cărţii de Ştiinţă

mai 6th, 2010 | By | Category: Postcard

Editura clujeană Casa Cărţii de Ştiinţă împlineşte 18 ani de existenţă. Cu această ocazie editura relansează un concurs de manuscrise, într-o formulă nouă, Colecţia de proză.

Concursul nu mai este unul exclusiv de debut, ci se adresează tinerilor prozatori cu limită de vârstă de 40 de ani, din toată ţara.
Manuscrisele vor fi evaluate de un juriu format din critici literari, membri ai Uniunii Scriitorilor din România. Data limită de predare a manuscrisului: 20 August 2010.
Rezultatele vor fi anunţate până la data de 20 septembrie 2010. Termenul de apariţie a cărţilor 15 noiembrie 2010.

Cerinţe: Manuscrisele vor fi trimise cu font Times New Roman 12 pt/single, în format A4, fără alte detalii de punere în pagină ori setări de format.
Volumele câştigătoare vor fi editate gratuit şi promovate prin mijloacele la îndemână editurii: librării, site, târguri de carte, lansări de carte, presă literară, televiziune etc. Pe coperta 4 va fi reprodus un text escortă semnat de unul dintre criticii membri ai juriului.

Copyright-ul va rămâne al editurii pe o perioadă de 5 ani.
Toate cărţile apărute prin Concursul de proză vor constitui Colecţia de proză şi vor fi numerotate.

Manuscrisele vor fi trimise la editura@casacartii.ro sau la adresa editurii: Casa Cărţii de Ştiinţă
400129, Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 6-8.

Număr de vizualizări :1577


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro