Agenda de carte, 31 mai 2010

mai 30th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • TVR Cultural, ora 21:15, la “Literatura de azi” de pe TVR Cultural, criticul literar Daniel Cristea-Enache îl are invitat în emisiune pe scriitorul Bogdan Suceavă. Cel mai recent volum semnat de Suceavă, “Venea din timpul diez”, ediţia a II-a, Editura Polirom, este punctul de pornire al acestui dialog pe sticlă.
  • Bucureşti,  ora 19:00, la Cinema Elvira Popescu, în cadrul CineClubNexT, are loc proiecţia multi-premiatului film “Gomorra” de Matteo Garrone. Invitatul acestui eveniment este psihologul, jurnalistul, membrul fondator al ONG-ului “Salvaţi Vama Veche”, preşedintele Agenţiei de monitorizare a presei, apăratorul activ al drepturilor omului, libertăţii de exprimare şi accesului la informaţii, Mircea Toma. După proiecţia filmului, ca de obicei, publicul poate sta de vorbă cu invitatul special, despre film. Discuţia va fi moderată de criticul de film Andrei Gorzo.
Număr de vizualizări :1273


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro